آشپزی مانا (طرز تهیه غذاها با قارچ)
978-600-5768-08-4
جدید
موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید
کتاب آشپزی مانا (طرز تهیه غذاها با قارچ)
قارچ گیاهیست بسیار لطیف که به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل رقابت با گوشت(پروتئین حیوانی) بوده و همراه از اهمیت روز افزونی برخوردار است ضمن آنکه به صورت تازه و کنسرو شده در تمام فصول سال موجود می باشد
با خرید این محصول شما 2500 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.
مشخصات
شابک: | 978-600-5768-08-4 |
تیراژ: | 3000 |
ناشر: | انتشارات راه قرآن |
نویسنده: | ربابه شیرین زاده |
تعدادصفحات: | 175 |
سال انتشار: | 1388 |
وزن: | 0.2 kg |
زبان: | فارسی |
توضیحات
مقدمه ای از کتاب:
قارچ گیاهیست بسیار لطیف که به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل رقابت با گوشت(پروتئین حیوانی) بوده و همراه از اهمیت روز افزونی برخوردار است ضمن آنکه به صورت تازه و کنسرو شده در تمام فصول سال موجود می باشد.
قارچ از گیاهانی است که شناخت آن بسیار مشکل می باشد. از اینرو محققین آن را گیاه منحصر به فردی می دانند که با هیچ یک از گیاهان دیگر قابل قیاس نبوده و مشخصات مخصوص خود را دارا است.
با مصرف قارچ ، ضمن تهیه غذا های لذیذ و مقوی و ارزان ، می توان کمبود پروتئین و ویتامین های D,A,E,K کلسیم، آهن و فسفر مورد نیاز بدن را به ویژه در کودکان و خانم های باردار تامین کرد.