آشپزی مانا (طرز تهیه غذاها با قارچ) مشاهده عکس بزرگتر

آشپزی مانا (طرز تهیه غذاها با قارچ)

978-600-5768-08-4

جدید

موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید

25,000 ﷼

کتاب آشپزی مانا (طرز تهیه غذاها با قارچ)

قارچ گیاهیست بسیار لطیف که به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل رقابت با گوشت(پروتئین حیوانی) بوده  و همراه از اهمیت روز افزونی برخوردار است ضمن آنکه به صورت تازه و کنسرو شده در تمام فصول سال موجود می باشد

با خرید این محصول شما 2500 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.


توضیحات

مقدمه ای از کتاب:

قارچ گیاهیست بسیار لطیف که به عنوان یک منبع پروتئین گیاهی قابل رقابت با گوشت(پروتئین حیوانی) بوده  و همراه از اهمیت روز افزونی برخوردار است ضمن آنکه به صورت تازه و کنسرو شده در تمام فصول سال موجود می باشد.

قارچ از گیاهانی است که شناخت آن بسیار مشکل می باشد. از اینرو محققین آن را گیاه منحصر به فردی می دانند که با هیچ یک از گیاهان دیگر قابل قیاس نبوده و مشخصات مخصوص خود را دارا است.

با مصرف قارچ ، ضمن تهیه غذا های لذیذ و مقوی و ارزان ، می توان کمبود پروتئین و ویتامین های D,A,E,K کلسیم، آهن و فسفر مورد نیاز بدن را به ویژه در کودکان و خانم های باردار تامین کرد.

نقد و بررسی مشتریان

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

برچسب ها

آثار مرتبط