دستورات پزشكی برای آشپزی
20%
978-600-92270-1-3
جدید
موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید
تا کنون درباره اهمیت تغذیه در زندگی مطالب گوناگونی ذکر شده است و کتابهای زیادی نز با موضوع آموزشی آشپزی نوشته شده است اما در کمتر کتابی شاهد بوده ایم تا به معرفی و دست چین غذاهای درمانی بپردازند.
مشخصات
شابک: | 978-600-92270-1-3 |
تیراژ: | 3000 |
ناشر: | همگرا |
نویسنده: | محمد بستانشيرين |
تعدادصفحات: | 180 |
سال انتشار: | 1390 |
توضیحات
مقدمه ای از کتاب:
تا کنون درباره اهمیت تغذیه در زندگی مطالب گوناگونی ذکر شده است و کتابهای زیادی نز با موضوع آموزشی آشپزی نوشته شده است اما در کمتر کتابی شاهد بوده ایم تا به معرفی و دست چین غذاهای درمانی بپردازند.ما در کشوری زندگی میکنیم که از لحاظ دانش طبی سرآمد دیگر کشورهای دنیا است. توجهی که در طب اصیل ایرانی نسبت به تغذیه و استفاده از غذاهای مفید به چشم می خورد در هیچ یک از مکاتب طبی دنیا زه چشم نمی خورد.
درمان بیماری های گوناگون به وسیله پخت انواع غذاهای مقوی و مغذی و آگاهی از خواص غذایی هر یک از مواد تشکیل دهنده آنها و همچنین آگاهی از خواص درمانی هر غذا و توصیه های پزشکی بزرگان در این خصوص ، از جمله مطالب این کتاب است.