قیمت کاهش یافت ! فرهنگ و آداب روزه داری با غذاهای طبیعی مشاهده عکس بزرگتر

فرهنگ و آداب روزه داری با غذاهای طبیعی

5%

جدید

57,000 ﷼

60,000 ﷼

Give a Name

کتاب فرهنگ و آداب روزه داری با غذاهای طبیعی

ماه رمضان در فرهنگ دینی مسلمانان جایگاه ویژه ای دارد. در این ماه طی یک دره روزه داری، توانایی خود داری از بسیاری عادات در رفتارهای روزانه در بوته آزمون گذاشته می شود و آنچه انسان را خشنود می سازد ، توان کنترل و تسلط بر بسیاری تمایلات، کردارها و پندارهاست.

این محصول هیچ هدیه و امتیازی ندارد، زیرا شامل یک تخفیف است.


  • با اطمینان خرید کنید(نماد اعتماد الکترونیکی)

    این فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

  • سوالی دارید؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید، در خدمتتان هستیم. 09127596194

  • راهنمای خرید آنلاین

    راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید.

  • مشتریان وفادار

    با خرید هر محصول، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی، تخفیف شگفت انگیز دریافت می کنید.

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

توضیحات

فهرست مطالب:

فصل اول: تعریف روزه

فصل دوم: فرهنگ و آداب روزه داری

فصل سوم: روزه داری، برنامه اعتدال و تضمین سلامت

فصل چهارم: روزه و سلامتی

فصل پنجم: پرهیز کامل در روزه داری

فصل ششم: روزه داری، یک رژیم غذایی شفابخش

فصل هفتم: سلامت دستگاه گوارش در پرتو روزه

فصل هشتم: روزه، رمز درمان دستگاه گوارش

فصل نهم: ترس بی دلیل از گرسنگی

فصل دهم: شبهه افکنی های مغرضانه

فصل یازدهم: روزه در جهان طب و بهداشت

فصل دوازدهم: آماری از تاثیر روزه  و درمان طبیعی

فصل سیزدهم: تغذیه در ماه مبارک رمضان

فصل چهاردهم: فوایط افطار با خرما

فصل پانزدهم: توصیه های سحری

فصل شانزدهم: پیام های بهداشتی و طبی ماه رمضان

فصل هفدهم: انحراف در الگوی تغذیه صحیح ماه رمضان

فصل هجدهم: احکام روزه بیماران

فصل نوزدهم: سحری

فصل بیستم: افطاری

فصل بیست و یکم: غذاهای شیرین و شیرینی ها

فصل بیست و دوم: شربت ها

فصل بیست و سوم: دمنوش ها

 

خلاصه ای از کتاب:

ماه رمضان در فرهنگ دینی مسلمانان جایگاه ویژه ای دارد. در این ماه طی یک دره روزه داری، توانایی خود داری از بسیاری عادات در رفتارهای روزانه در بوته آزمون گذاشته می شود و آنچه انسان را خشنود می سازد ، توان کنترل و تسلط بر بسیاری تمایلات، کردارها و پندارهاست.

یکی از این تمایلات و نیازهای ضروری روزانه ، خوردن و آشامیدن است که پس از تنفس در جایگاهی حیاتی قرار دارد و در ماه رمضان است که انسان خویشتن خود را نسبت به میل طبیعی و خوردن غذا ، تجربه می کند.

شاخص دیگر ماه مبارک رمضان فرآیند اوج تقرب و معراج روحانی به سوی خالق هستی است که در قالب قرائت و تدبر در قرآن ، نماز، دعا و نیایش تبلور می یابد.

 کتاب (فرهنگ و آداب روزه داری با غذاهای طبیعی) به فرهنگ و آداب روزه داری و مواد غذایی که باید در این ماه مبارک استفاده کرد اشاره شده است.

کتاب هفته

نقد و بررسی مشتریان

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

    دین

    با اطمینان خرید کنید

    نماد اعتماد