انگليسی برای دانشجويان رشته تغذيه
978-620-233-365-9
جدید
موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید
کتاب انگليسی برای دانشجويان رشته تغذيه
با خرید این محصول شما 15000 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.
مشخصات
عنوان انگلیسی کتاب | English for Students of Nutrition |
مولف/مولفین | دكتر ابوالقاسم جزايري |
عنوان انگلیسی مولف/مولفین | Abolghasem Djazayery |
نوبت و تاریخ چاپ | نهم - 1394 |
تعداد صفحه | 380 ص |
توضیحات
1. Nutrition --- 2. Food and Nutrients --- 3. Daily Food Guides --- 4. Food, Population, and Malnutrition --- 5. Carbohydrates --- 6. Riboflavin (Vitamin B2) --- 25. Dietary Standards --- 26. Nutritional Assessment --- 19. Diet and Cancer Protection --- 20. Hypochromic Anemia Due to Iron Deficiency --- 21. Nutritional Requirements of Infants --- 22. Nutrition in Pregnancy --- 23. Nutrition of the Elderly --- 24. Vegetarian Diet --- 13. Water --- 14. Iron in Nutrition --- 15. Energy --- 16. Dietary Fiber --- 17. Obesity --- 18. Diabetes Meal Plan --- 7. Assessment of the Folacin Status --- 8. Lipids --- 9. Vitamin C (Ascorbic Acid) --- 10. Proteins --- 11. Metabolism of Amino Acids --- 12. Sodium and Potassium