قیمت کاهش یافت ! انگليسي براي دانشجويان رشته صنايع غذايي مشاهده عکس بزرگتر

انگليسی برای دانشجويان رشته صنايع غذايی

5%

جدید

Give a Name

کتاب انگليسی برای دانشجويان رشته صنايع غذايی

این محصول هیچ هدیه و امتیازی ندارد، زیرا شامل یک تخفیف است.


  • با اطمینان خرید کنید(نماد اعتماد الکترونیکی)

    این فروشگاه دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

  • سوالی دارید؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه تماس بگیرید، در خدمتتان هستیم. 09127596194

  • راهنمای خرید آنلاین

    راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نمایید.

  • مشتریان وفادار

    با خرید هر محصول، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی، تخفیف شگفت انگیز دریافت می کنید.

توضیحات

1. Food Science Today --- 2. Foods and Food Composition Tables --- 3. Cereal Technology --- 4. Food Spoilage --- 5. Canning of Vegetables --- 6. Freeze Dehydration of Meat --- 25. High Heat Transfer Coefficient in Drum Drying --- Appendix --- 19. Quality Control in Yoghurt Manufacture --- 20. Diet and Nutritional Needs --- 21. Factors Determining Exudation of Uncooked Meat --- 22. Modified Atmosphere Packaging(MAP) --- 23. Aquaculture --- 24. UHT Processing and Aseptic Packaging --- 13. Dehydration --- 14. Processed Cheese Products --- 15. Bread Processing --- 16. Automation in the Dairy Industry --- 17. Food Poisoning --- 18. The Nutritional Value of Yoghurt --- 7. Plant Pigments --- 8. Processing of Pasteurized Market Milk --- 9. Food Flavor --- 10. Food Texture --- 11 .Food Additives --- 12. Microbiological Changes in Canned Vegetables During Storage

کتاب هفته

نقد و بررسی مشتریان

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

    دانشگاهی

    با اطمینان خرید کنید

    نماد اعتماد