انگليسی برای دانشجويان رشته صنايع غذايی
978-371-483-477-7
جدید
کتاب انگليسی برای دانشجويان رشته صنايع غذايی
با خرید این محصول شما 17000 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.
مشخصات
عنوان انگلیسی کتاب | English for the Students of Food Sciences |
مولف/مولفین | دكتر ابوالقاسم جزايري |
عنوان انگلیسی مولف/مولفین | Abolghasem Djazayeri |
نوبت و تاریخ چاپ | یازدهم - 1393 |
تعداد صفحه | 384 ص |
توضیحات
1. Food Science Today --- 2. Foods and Food Composition Tables --- 3. Cereal Technology --- 4. Food Spoilage --- 5. Canning of Vegetables --- 6. Freeze Dehydration of Meat --- 25. High Heat Transfer Coefficient in Drum Drying --- Appendix --- 19. Quality Control in Yoghurt Manufacture --- 20. Diet and Nutritional Needs --- 21. Factors Determining Exudation of Uncooked Meat --- 22. Modified Atmosphere Packaging(MAP) --- 23. Aquaculture --- 24. UHT Processing and Aseptic Packaging --- 13. Dehydration --- 14. Processed Cheese Products --- 15. Bread Processing --- 16. Automation in the Dairy Industry --- 17. Food Poisoning --- 18. The Nutritional Value of Yoghurt --- 7. Plant Pigments --- 8. Processing of Pasteurized Market Milk --- 9. Food Flavor --- 10. Food Texture --- 11 .Food Additives --- 12. Microbiological Changes in Canned Vegetables During Storage