انگليسی برای دانشجويان رشته علوم و صنايع غذايی
978-854-946-524-1
جدید
موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید
کتاب انگليسی براي دانشجويان رشته علوم و صنايع غذايی
با خرید این محصول شما 6500 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.
مشخصات
عنوان انگلیسی کتاب | English for the Students of Food Science and Technology |
مولف/مولفین | ابراهيم جديري سليمي ، حسن عدالت نمين ، دكتر سيروس مسيحا |
عنوان انگلیسی مولف/مولفین | Ibrahim Jodairi Salimy |
نوبت و تاریخ چاپ | چهاردهم - 1394 |
تعداد صفحه | 204 ص |
توضیحات
References --- 15. Fruits --- 16. Cereal Grains --- 17. Bakery Products (Bread) --- 18. Food Packaging --- 19. Fermented Foods --- 20. Frying --- 9. Milk --- 10. Pasteurization --- 11. Microorganisms Associated With Food --- 12. Sugar --- 13. Food Preservation --- 14. Vegetables --- 3. Nutrition --- 4. Food-Processing Plants and Equipment --- 5. Heating as a Food Processing-Method --- 6. Drying --- 7. Refrigeration --- 8. Meat --- 1. Food Science and Its Historical Development --- 2. Food Science as a Profession