انگليسي براي دانشجويان رشته علوم و صنايع غذايي مشاهده عکس بزرگتر

انگليسی برای دانشجويان رشته علوم و صنايع غذايی

978-854-946-524-1

جدید

موجودی این محصول مجددا باید بررسی شود جهت درخواست لطفا نام کتاب را به شماره 5900-052-0902 پیامک کنید

65,000 ﷼

65,000 ﷼ به‌ازای 65000

کتاب انگليسی براي دانشجويان رشته علوم و صنايع غذايی

با خرید این محصول شما 6500 امتیاز وفاداری دریافت می کنید.


توضیحات

References --- 15. Fruits --- 16. Cereal Grains --- 17. Bakery Products (Bread) --- 18. Food Packaging --- 19. Fermented Foods --- 20. Frying --- 9. Milk --- 10. Pasteurization --- 11. Microorganisms Associated With Food --- 12. Sugar --- 13. Food Preservation --- 14. Vegetables --- 3. Nutrition --- 4. Food-Processing Plants and Equipment --- 5. Heating as a Food Processing-Method --- 6. Drying --- 7. Refrigeration --- 8. Meat --- 1. Food Science and Its Historical Development --- 2. Food Science as a Profession

نقد و بررسی مشتریان

    نقد محصول و امتیاز شما به این محصول

    برای کمک به دیگران کاربران در انتخاب،لطفا قبل از نوشتن نقد و نظر خود ، به این محصول امتیاز نیز بدهید.

آثار مرتبط