آشپزی ممتاز
20%
978-600-6281-44-5
جدید
کتاب آشپزی ممتاز - دستور تهیه و طبخ انواع غذاها و دسرها
مولف: پریسا احمدی
در این کتاب سعی شده است غذاهای مختلف از فرهنگ های مختلف به انضمام شیرینی پزی و آشپزی با مایکروویو معرفی شود. شما در این کتاب می توانید هر نوع غذایی با هر نوع سلیقه ای یاد بگیرید.
آثار مرتبط
مشخصات
قطع: | وزیری |
نوع جلد: | گالینگور |
شابک: | 978-600-6281-44-5 |
تیراژ: | 1000 نسخه |
ناشر: | انتشارات عطش |
نوع کاغذ: | معمولی |
نویسنده: | پریسا احمدی |
تعدادصفحات: | 365 صفحه |
نوبت چاپ: | دوم |
سال انتشار: | 1392 |
وزن: | 800g |
زبان: | فارسی |
توضیحات
مقدمه ای از کتاب:
آشپزی یک هنر است. هنر یک آشپز خوب و پایه و اساس یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ. در آشپزی علاوه بر اینکه غذای شما باید طعم خوبی داشته باشد باید حداکثر خواص مواد حفظ شود و ضرر ناشی از چربی و قند آن به کمترین میزان ممکن برسد.
امروزه در آشپزی علم تغذیه کاربرد فراوانی دارد که با توجه به خواص مواد، غذاهای جدید و طعم های مختلف وارد این هنر شده است.
در این کتاب سعی شده است غذاهای مختلف از فرهنگ های مختلف به انضمام شیرینی پزی و آشپزی با مایکروویو معرفی شود. شما در این کتاب می توانید هر نوع غذایی با هر نوع سلیقه ای یاد بگیرید.
در این کتاب می خوانیم:
آموزش پخت و تهیه انواع کباب، پلو، خورشت، آش و سوپ، پیتزا، آبگوشت، ماهی، ماکارانی، کتلت، شامی، سالاد، ساندویچ و قارچ، ترشی، مربا، کمپوت، شربت و شیرینی